Over mij

  /  Over mij

Het creëren van mooie pure beelden, het contact met mensen en het mogen vertellen van hun verhaal, of die nou persoonlijk of zakelijk is, dat is wat ik zo mooi vind aan mijn werk als fotograaf. 

Ik heb mijn HBO fotografie opleidingen gevolgd in Groningen aan Academie Minerva (BFA) en aan de FotoAcademie, en heb gewerkt voor bedrijven als Heineken Nederland, Amstel, Brand Bier en Vrumona. Ook heb ik veel interieurfotografie gedaan, voor verschillende architecten en interieurbouwers. 

Binnen de fotografie werk ik op verschillende gebieden. Zakelijk ben ik gespecialiseerd in (personal) branding, de uitstraling de ondernemer, bedrijf of product. Een mooie manier om jezelf als ondernemer neer te zetten is door middel van een Powershoot; jouw verhaal in beelden gevangen. Met mijn camera loop ik met de ondernemer en/of in het bedrijf mee. Lees hier meer over de Powershoots. 

Op persoonlijk vlak fotografeer ik vooral veel kinderen en gezinnen, en de bijzonder mooie maar ook de bijzonder verdrietige momenten in het leven, ik leg ze met liefde, zorgvuldig vast.. Lees hier meer over persoonlijke fotografie, zwangerschapsshoots en newbornshoots. Lees hier meer over bruidsfotografie.

Daarnaast maak ik autonoom werk, deze beelden worden geëxposeerd en verkocht. Wil je hier meer informatie over klink dan hier

Wil je een shoot boeken of heb je vragen, opmerkingen of een gaaf idee? Let me know!

Follow Me on Instagram

@estherhardon.nl