Ervaringen

  /  Ervaringen

‘Ik heb al meerdere keren zowel zakelijk als privé gebruik gemaakt van Esther haar diensten als fotograaf. En elke keer weer super blij met het resultaat.

Naast een zeer bekwame fotograaf is Esther ook een warme lieve vrouw waar je fijn mee kan samenwerken. Ze denkt met je mee over wat je verwacht en voor ogen hebt. En de foto’s spreken voor zich.’

Lenneke Dam

www.massageprakijklennekedam.nl

‘Esther is vanaf de opening van Narline betrokken als huisfotograaf voor de opbouw van stockfoto’s. Zowel de rijksmonumentale boerderij met alle ruimtes, de foodfoto’s als ook bijvoorbeeld trouwfotografie. Esther is rustig qua persoon en professioneel in haar begeleiding. Onze beeldbank bevat inmiddels prachtige foto’s.

Henriëtte Waaijenberg

www.narline.nl

Esther is een hele goede, lieve en kindvriendelijke fotograaf! Meerdere shoots bij haar gehad en zulke prachtige resultaten 😍 wij zijn super blij met alle foto’s en boeken dan ook snel weer een shoot bij haar, eerst een buikshoot en dan een newborn shoot, wij kunnen niet wachten ❤️

Corina & Suzan Kloosterman

Esther heeft foto’s van mij gemaakt voor mijn website en social media. Op meerdere locaties een Powershoot gedaan, waarvan ik de foto’s steeds op wisselende manieren kan gebruiken. 

Het was erg leuk om te doen. Een ontspannen sfeer. Esther denkt op een leuke manier mee in mogelijkheden. 

De foto’s hebben een super resultaat, veel bruikbaar materiaal. 

Ik kan iedereen aanraden om Esther te vragen om jouw bedrijf, maar ook jouw persoonlijkheid dmv foto’s krachtiger neer te zetten.

Liesette Rust

www.yoga-studio-rust.nl

Wij hebben Esther leren kennen doordat we graag professionele familiefoto’s wilden laten maken.

Esther maakt zulke mooie foto’s dat we haar nu regelmatig vragen om een shoot te doen voor ons gezin. We zijn elke keer weer verrast door de mooie foto’s!

Familie Bruinewoud

Esther heeft onze trouwfoto’s gemaakt. Het zijn prachtige foto’s geworden mede doordat ze ons op onze gemak stelt door haar rustige uitstraling en de woorden die ze zegt. Ze neemt de tijd voor ons, is eerlijk en denkt actief mee. Esther begrijpt wat we bedoelen en dat zagen we op de foto’s terug. Esther beweegt zich in alle rust op zoek naar mooie en waardevolle momenten om op foto vast te leggen. Ze treedt niet op de voorgrond maar heeft echt duidelijk wat ze wil en hoe de foto moet zijn/worden. Ook erg fijn; de foto’s hadden we al binnen een week in huis!

Koen & Marian 

Esther zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Ze heeft daarbij zelf leuke ideeën voor de foto’s, maar legt ook de spontane momenten vast. Het zijn hele mooie, natuurlijke foto’s geworden. Ook de foto’s van overdag op de locatie zijn mooi geworden. Ze geven een goed beeld van de sfeer die er hing. Al met al raden wij Esther zeker aan!

Matthias & Lidewij


Een fotografe die meedenkt met je, kijkt naar de beste en leukste plekken uit haar ervaring om een mooie locatie te vinden voor de foto’s.

Ook je eigen wensen word over gepraat en meegenomen op de dag zelf om juist de uniekste foto’s te krijgen die je altijd dierbaar zullen blijven. 

Ze is spontaan en verteld hoe je juist wel of vooral niet moet gaan staan om er zo mooi goed mogelijk uit te zien. 

Mede door Esther is onze dag nog mooier geworden dan die al was!

Stefan & Mirjam

 

Wij hebben een heel fijn ongedwongen en sfeervol fotoshoot gehad met Esther Hardon, op een super locatie. 

Na ons kennismakingsgesprek konden we onze wensen doorgeven en het resultaat mag er wezen. 

Wij kijken terug naar die prachtige momenten en praten er nog over, dat de shoot toch wel heeeel erg leuk was !!

Alfred & Mirjam

Super blij met eindresultaat.

Fijne samenwerking!

Edwin & Martine

Professioneel vakkundig fotograaf.

Esther Hardon weet wat ze doet en heeft top kwaliteit foto’s.

Ze heeft leuke vernieuwende ideeën, niet de standaard foto’s en goed in overleg.

Ontzettende leuke reacties gehad op onze (natuurlijk) prachtige foto’s.

Wij zijn erg blij dat we voor Esther hebben gekozen!

Erik & Anouk

In mijn zoektocht naar een goede fotograaf voor mijn website, social media en pers, werd ik getipt over het werk van Esther en besloot ik kennis met haar te gaan maken. Esther luistert goed naar je wensen en stelt je tijdens het fotograferen volledig op je gemak. Dit heeft geresulteerd in een “powershoot” met een werkelijk prachtig resultaat! 

Ik ben heel tevreden en kan Esther van harte aanbevelen!

Gabrie Schoen

www.gabrieschoen.nl

Esther Hardon vertelt met haar powershoot jouw verhaal in beeld (foto’s). Ze luistert, ziet en levert. Esther geeft gepassioneerd inhoud aan jouw brandingswensen (personen en producten). Haar liefde voor het vak zie (en voel) je terug in haar autonome werk (label): Esther Hardon Fine Art Fotografie, waar ze, indien het wordt toegepast in bijvoorbeeld interieur, zich met alle processtappen bezig houdt om het ideale resultaat te garanderen. Esther is een samenwerkingspartner die ik graag van harte aanbeveel!

Daphne van der Wilt

www.wiltkracht.nl

Bij Esther voel je je meteen op je gemak. En ze is een superfotograaf met precies het juiste gevoel voor timing en compositie. Dat samen leidt tot prachtige en krachtige beelden waar je jezelf helemaal op en in herkent.

Erica van Lente

Burgemeester gemeente Dalfsen

Esther is een geweldige fotograaf die ik graag aanbeveel. Tijdens mijn“powershoot” heeft ze mij heel goed op mijn gemak gesteld waardoor er prachtig beeldmateriaal is wat ik goed zakelijk kan gebruiken maar daarnaast heeft ze mij en mijn gezin ook echt vastgelegd zoals we zijn de 

Ook onze dochter heeft ze inmiddels meerdere keren gefotografeerd waarbij ze werkelijk prachtig kleine momenten heeft gevangen in beeld! We hebben al een nieuwe afspraak voor een shoot buiten komende zomer. Dat zegt genoeg over hoe tevreden we zijn!

Familie Wortman

We zijn met ons gezin al meerdere keren met Esther op pad mogen gaan voor prachtige foto’s op diverse locaties. Niet te veel poseren, maar vooral die spontane momenten vastleggen. Dat is waar Esther echt goed in is. Ik vind dat haar foto’s echt een ‘wauw-factor’ hebben. 

Familie van Haaster

De samenwerking met Esther was in een woord perfect te noemen. Esther heeft mij vastgelegd zoals ik echt ben. Ik voelde me helemaal op mijn gemak en dat heeft geresulteerd in mooie foto’s.

Jeroen Veen

www.timelapp.nl

Esther heb ik leren kennen als een talentvolle fotografe met oog voor kunst en eigenheid. Ze weet met haar foto’s het karakter van een persoon feilloos neer te zetten. De Powershoot die ik bij Esther heb afgenomen laat niet alleen mij als persoon zien maar ook het karakter van mijn bedrijf. Het is prettig samenwerken met Esther, ze stelt je op je gemak ook als je geen ervaring hebt met poseren voor de camera. Ze werkt hard aan haar label, haar doorzettingsvermogen is inspirerend. Kortom: met deze topper wil je samenwerken!

Marlous Rosegaar

www.rosegaar.com

Na ons kennismakingsgesprek was de klik er meteen. Esther heeft onze eerste shoot gedaan, de newborn shoot van onze dochter. Fotoshoots, we wisten niet of we dit leuk zouden vinden. Maar Esther bewees ons dat dit wel zo is. Het was spontaan, ontspannen en erg gezellig! Met als resultaat fantastische foto’s waarop wij, wij zijn. Dit willen we zeker vaker doen!

Lisa & Jeroen

Esther is al enige tijd onze vaste fotograaf. En dat is niet voor niets. Haar plezierige manier van werken, liefde voor haar vak en professionaliteit leveren altijd weer mooie beelden op. Esther is verantwoordelijk voor de profielfoto’s van al onze medewerkers, maar ze gaat ook met ons mee op pad voor het maken van stockfoto’s, waarmee ze soms letterlijk met beide voeten in de klei staat. Deze mentaliteit past gewoon heel goed bij ons. Dat, in combinatie met haar flexibiliteit en creativiteit maakt dat wij zo graag met Esther samenwerken. 

Kim de Goede

Teamleider marketing & communicatie Rovecom

www.rovecom.nl

Follow Me on Instagram

@estherhardon.nl